Tegn en bog – Harald Moltke og polareskimoerne

Foto: VisitNordsjælland
Begivenheder
Begivenheder
Kom og vær med til at afprøve en ny kreativ aktivitet. Museet inviterer til workshop i det smukt beliggende Anneks ved Fyrgården i Hundested. Temaet vi skal tegne ud fra denne dag: Mylius-Erichsen og Harald Moltke.
Adresse

Fyrstien 1

3390 Hundested

Kontakt

E-mail:info@indmus.dk

Telefon:+454772 0605

Gennem oplæsning følger vi Mylius-Erichsen og Harald Moltke, der i bogen, ”Grønland” fra 1906 levende har beskrevet deres oplevelser under den ”Den danske litterære Grønlandsekspedition”.

Harald Moltke var med som tegner og maler på ekspeditionen. Nu får workshoppens deltagere rollen som tegnere på turen. Inspirationen hentes i den oplæste tekst.

Som del af workshoppen vil der i løbet af eftermiddagen være et guidet besøg i selve Knud Rasmussens Hus, hvor et stort, nyerhvervet hovedværk af Harald Moltke er genstand for årets særudstilling. Her er uden tvivl mere inspiration at hente til de efterfølgende skitser.

Workshoppen ledes af Elsebeth Tank, som har udviklet metoden. Arrangementet er for voksne deltagere over 15 år – såvel øvede som uøvede. Man kan vælge at deltage én gang eller alle tre gange til særpris. Inden workshoppen går i gang, er der mulighed for at besøge udstillingen i Fyrgården med akvareller af den svenske kunstner Lars Fredholm.

  • Dato: 12. september 2020 kl. 13.00-17.00
  • Pris: Kr. 125,00 excl. bgebyr, incl. materialer og adgang til Knud Rasmussens Hus. Max. 15 deltagere.
    Hvis man tilmelder sig alle tre kurser er prisen i alt 300,00 | Book billetter
  • Mødested: Annekset v. Fyrgården, Fyrstien 1, 3390 Hundested
Adresse

Fyrstien 1

3390 Hundested

Åbningstider

12 Sep 20 / 12 Sep 20

Lørdag

13:00 - 17:00

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland