Sommer på Munkeruphus 2020

Munkeruphus er spillevende hele sommeren med masser af oplevelser og aktiviteter for børn og voksne. Se den roste udstilling med Studio ThinkingHand, kom til artist talk med kunstnerne, deltag i langbordsmiddage i haven og børne- og familieworkshoppen FOLD & FLYV. Bland meget andet.

Munkeruphus har oplevelser nok til en hel dags sommerudflugt. Nyd kunsten inde i det smukke gamle colonial-style træhus og ude i den smukke, naturprægede park. Tag en pause i cafeen, inde eller ude, med en lækker frokost, god kaffe eller skøn siciliansk is. Og husk badetøj – for enden af parken ligger stranden og lokker med herligt friskt badevand og udsigt til Sverige.

Se sommerens program her

Torsdag d. 2. juli + søndag d. 19. juli
Artist talk m. Studio ThinkingHand + sommermad i haven

Hør kunstnerduoen Studio ThinkingHand fortælle om den aktuelle udstilling på Munkeruphus og deres praksis i tværsnittet mellem natur, kunst og videnskab. Aftenen rundes af med at spise dejlige mad inspireret af Studio ThinkingHands sanselige værker, fremtryllet af kokken Randolph Albright.

Læs mere og tilmeld dig her

10-12. juli + 17-19. juli
FOLD & FLYV - kunstforhindringsbane for børn og familier

Kom ud at flyve 6 dage i sommerferien, trods corona, når papirflykaptajn og billedkunstner Iben Ammentorp Bentzen inviterer børn og børnefamilier til at lave seje papirfly, bygge flotte affyringsramper og gennemføre verdens eneste kunst-forhindringsbane. Det foregår kl. 13 -  16, og alle er velkomne. Tilmelding ikke nødvendig - pris 25 kr. pr. barn. 

Læs mere her

30. juli kl. 17.30
Mød svampe-forskeren og nyd sommermad med svampe

Svampe er fremtiden! Studio ThinkingHands udstilling er fyldt med svampe og andre levende organismer. Mød professor Jens Christian Frisvad, en af de danske forskere der ved mest om svampe, når han holder foredrag på Munkeruphus om de fantastiske skabninger. Aftenen slutter af med sommermad i haven – naturligvis tilberedt med svampe!

Læs mere og tilmeld dig her

Alle søndage kl. 14
Få gratis introduktion til Studio ThinkingHands udstilling

Hver søndag hele sommeren kan du komme gratis på rundvisning i den aktuelle udstilling med Studio ThinkingHand. Det er enten kunstnerne eller Munkeruphus' medarbejdere, der viser rundt, og alle er velkomne. Omvisningen varer ca. 40 minutter, kræver ingen tilmelding og er gratis efter betalt entré. 

Se alle datoer for rundvisninger her

Finissage-program d. 8. august + åbning af Jacob Kirkegaard 22. august

Glæd dig til august, der er meget godt i vente. D. 2. august laver Studio ThinkingHand omvisning på engelsk, d. 5.-7. august holder Billedskolen Gribskov sommerworkshops på Munkeruphus, d. 8. august afsluttes udstillingen med et brag af en finissage med performance, oplæg, film etc. Endelig åbner soloudstillingen med Jacob Kirkegaard d. 22. august.