Pluk selv økologiske blomster | Brede Havekiosk på Mangholm

Foto: VisitNordsjælland
Aktiviteter
Shopping
På Mangholm Økologiske Landbrug, i Tulstrup ved Hillerød, har du mulighed for at besøge en bugnende blomstermark med de skønneste økologiske blomster. Pluk din egen buket, helt efter egen smag, hos Brede Havekiosk.
Adresse

Hillerødvej 20

3400 Hillerød

Kontakt

Telefon: 2714 6566

Produktionsblomsterhaven hos Brede Havekiosk på 1500m2 er anlagt til at kunne levere blomster til blomsterbutikker, hoteller og restauranter, men er nu også åben for pluk-selv.

Produktionshaven er kun åbent ved bestemte lejligheder - som til pluk selv arrangementer og blomsterbinding workshops. Du kan gå en tur blandt blomsterne, der er omgivet af bølgende marker og smuk natur.

Staudehaven på 500m2  ligger tæt op ad gården og er åben, når gårdbutikken ellers er åben - men uden mulighed for at plukke selv. 

Pluk-selv på fredage i august og september

I august og september 2020 er der pluk selv hver fredag fra kl. 10 til kl. 15, hvor du bare kan møde op og blive guidet til at plukke selv i begge haver.

Medbring gerne din egen saks, og en spand til at transportere blomsterne hjem i.

Startprisen er 300 kr. for 30 stilke. Du vælger selv blomsterne, så du kan skabe din egen personlige økologiske blomsterbuket.

Book buketter og oplevelser

Hvis du vil booke en buket, en kranseworkshop eller en guidet havevandring, kan du gøre det hos Brede Havekiosk

Adresse

Hillerødvej 20

3400 Hillerød

Åbningstider

07 Aug 20 / 25 Sep 20

Fredag

10:00 - 15:00

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland