Nordsjællands Veterantog | Tag med veterantoget på tur

Foto: VisitNordsjælland
Begivenheder
Begivenheder
Kør med Nordsjællands Veterantog ud i sommerlandet – ovenikøbet til halv pris indtil d. 9. august. Kør langs med Sjællands smukke Nordkyst eller dybt ind i den grønne Gribskov, med kig til blå skovsøer, frodige bregner og måske rådyr, hvis I er heldige. En tur med Veterantoget er er herlig familiefornøjelse for både store og små.   
Adresse

Græsted Stationsvej 84

3230 Græsted

Kontakt

E-mail:info@veterantoget.dk

Sommertog gennem Gribskov

Sommertog gennem Gribskov kører søndage d. 2. august, d. 9. august og d. 16. august på strækningen Hillerød-Græsted-Gilleleje eller Gilleleje-Græsted-Hillerød. Der er halv pris på alle tog frem til 9. august. NB! Almindelig pris d. 16. august.

Billetsalg foregår online – se oversigt og køb billet her

Skovtur til Kagerup Station

Det er nu muligt at tage med Veterantoget på skovtur i Gribskov, hvor du har mulighed for at nyde den danske sommer i en af Danmarks største skove. Medbring din egne madkurv, og nyd frokosten i det grønne.  Veterantoget kører 3 daglige turer frem og tilbage mellem Gilleleje og Kagerup Station.

Dato: 1. – 8. – 15. august. Afgang fra Gilleleje kl. 10:50, 12:50 og 14:50

Billetsalg foregår online - se oversigt og køb billet her

Frokosttog til Græsted

Frokosttog til Græsted kører på ruten Gilleleje-Græsted-Gilleleje søndage d. 2. august, d. 9. august og d. 16. august. Der bliver en times ophold på Græsted Station, hvor du kan spise din medbragte mad og købe kaffe, te og sodavand.

Billetsalg foregår online – se oversigt og køb billet her 

 

Adresse

Græsted Stationsvej 84

3230 Græsted

Åbningstider

01 Aug 20 / 15 Aug 20

Lørdag

02 Aug 20 / 16 Aug 20

Søndag

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland