NORD - Nordisk litteraturfestival (AFLYST)

Foto: Nord_festival
Begivenheder
Begivenheder
NORD litteratur Festival i Helsingør er grundet det stigenede smittetryk blevet aflyst!....NORD sætter fokus på den nordiske litteratur. Kan ses, høres og opleves på Kulturværftet d. 18-19. september 2020.
Adresse

Allegade 2

3000 Helsingør

Igen i år fortsætter Kulturværftet i Helsingør festivalen, der har fokus på den nordiske litteratur. Gennem to dage er der forfattersamtaler, interviews, oplæsninger og performances med vigtige og toneangivende forfattere fra hele Norden. 

NORD litteratur Festival i Helsingør er grundet det stigenede smittetryk blevet aflyst!...

”Nordisk litteratur er inde i en rivende udvikling, og den store verden har fået øjnene op for de nordiske stemmers dybde. Desuden oplever vi på NORD, at opmærksomheden om samtidslitteraturen på tværs af de nordiske lande er i fremgang,” siger festivalleder Gro Frank Rasmussen.

På årets festival vil der være mulighed for at opleve, Helle Helle, Dag Solstad, Kjell Vestö og Niviaq Korneliussen. Læs mere om de enkelte forfattere og kunstnere. 

  • Vær opmærksom på, at der kan være begrænset adgang til nogle af festivalens arrangementer. En festivalbillet garanterer ikke plads til alle arrangementer. Kom derfor i god tid.
  • Enkelte arrangementer kan foregå på engelsk.

Bogsalg og signering

Det vil være muligt at købe de optrædende forfatteres bøger på festivalen. Signering ved udvalgte arrangementer. Læs mere om det spændende program

Billetter

Grundet COVID-19 forholdsregler kan der i år ikke købes 2-dagesbilletter. Du er naturligvis velkommen begge dage. Du skal blot købe endagsbillet til både fredag og lørdag. Køb billet til Nordens største litteratur festival

 

 

Adresse

Allegade 2

3000 Helsingør

Åbningstider

18 Sep 20 / 18 Sep 20

fredag

10:00 - 21:00

19 Sep 20 / 19 Sep 20

lørdag

11:00 - 21:00

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland