Die Dänische Riviera

MIT HJEM er MIT SLOT - årets event for havefolket

(Udsat til pinsen 2021) I pinsedagene 2020 danner historiske Esrum Kloster & Møllegård ramme for den populære livstilsmesse MIT HJEM er MIT SLOT. Er du bolig- og haveinteresseret må du ikke gå glip af den frodige messe, der løber af stablen for 25. gang i pinsen 2021.

Gastronomi, boligindretning, mode og velvære

MIT HJEM er MIT SLOT forener boligindretning, blomster, kunsthåndværk, antikviteter, gastronomi, mode og velvære i smukke historiske omgivelser. I år vil 175 udstillere gøre deres bedste for at give de besøgende en helt særlig oplevelse. Deltag og bliv opdateret på de nyeste trends og få gode råd og inspiration til din bolig og have.

 

UDSAT TIL PINSEN 2021.

Esrum Kloster som ramme giver plads til fordybelse

Når MIT HJEM er MIT SLOT gæster Esrum Kloster vil aktiviteterne foregå udenfor. Det vil skabe rig mulighed for at opleve klosterets autencitet. De rolige omgivelser, den naturskønne klosterhave, temaerne, udstillingerne og aktiviteterne går op i en højere enhed på årets messe og skaber plads til fordybelse.

Et besøg på det gamle Esrum Kloster fra 1151er oplevelse i sig selv, og der er er også rig mulighed for at gå på opdagelse i klostret i pinsedagene. Nyd naturen på den store klostereng eller i caféhaven bag den gamle møllegård, oplev hvordan klosteret så ud for 500 år siden, eller lad dig friste af caféens klosterdelikatesser.

Nordsjælland byder på en masse arkitektur-, historie- og naturoplevelser

Praktisk Information

  • Esrum Kloster tilbyder parkering
  • Der er mulighed for offentligt transport

Information for udstillere

Har du en virksomhed eller et produkt, og ønsker du at være med som udstiller? Find mere information