Kunstrunden Nordsjælland - efterår 2020

Foto: VisitNordsjælland
Begivenheder
Begivenheder
Nordsjællandske kunstnere afholder KUNSTRUNDEN 2020 Efterår. Tag på tur rundt i det nordsjællandske landskab, på cykel eller i bil, og besøg nogle af de kunstnere og kunsthåndværkere, der deltager i Kunstrunden Nordsjællands efterårskunstrunde i weekenden 5. – 6. september 2020
Adresse

Frederiksværksgade 2A

3400 Hillerød

Kontakt

E-mail:info@kunstrunden.dk

Det er ikke kun kunstværkerne, der er spændende at opleve; kunstnere arbejder, bor og tænker ofte forskelligt fra de fleste. Der er måske andre værdier og normsæt og det er netop det, der lokker og inspirerer mange til at komme helt tæt på den mere intime og sanselige verden hjemme hos kunstneren selv.

Nogle kunstnere præsenterer deres værker som en galleriudstilling, andre lader gæsterne få et indblik i deres hverdag med maling på gulvet og igangværende arbejder. Der er lagt op til vidt forskellige oplevelser rundt i Nordsjælland.

Fællesudstilling i Kunsthuset Annaborg i Hillerød

Kunstrundens fællesudstilling er stedet, hvor du kan orientere dig og få overblik over de deltagende kunstnere. Fællesudstillingen afholdes efterår 2020 i samarbejde Hillerød Kunstforening på Kunsthuset Annaborg i Hillerød.
Udstillingen afspejler forskelligheden hos deltagerne, du kan bl.a. se keramik og smykkekunst, tekstilkunst, skulptur, olie- og akrylmaleri, akvarel, tegning, blandform og installationskunst. Udstillingen giver således mulighed for at finde inspiration til at planlægge din egen kunstrunde.

FAKTA

Kunstrunden Nordsjælland – efterår 2020
Hvornår: 5. – 6- september 2020
Åbningstid: alle dage kl. 11 – 17

Kunstrundens fællesudstilling
Hvor: Kunsthuset Annaborg, Frederiksværksgade 2A, Hillerød
Hvornår: 13. august – 6. september 2020
Åbningstid: Torsdag-søndag + helligdage kl. 12 - 16.
Entre: Gratis

Adresse

Frederiksværksgade 2A

3400 Hillerød

Åbningstider

05 Sep 20 / 06 Sep 20

LørdagSøndag

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland