Kulturværftet konferencefaciliteter

Kulturarv, rå industrihaller og moderne stjernearkitektur.

Alt sammen er lige inden for rækkevidde, når du vælger at lægge det personlige kundemøde, den utraditionelle produktlancering eller den internationale konference hos Kulturværftet & Toldkammeret i Helsingør.

Mulighederne for at skabe den perfekte event-ramme er talrige i vores 13.000 m2 kulturhuse med moderne møde- og konferencefaciliteter lige ved kanten af Øresund. Læs mere om vores event- og konference-muligheder på kuto.dk

På Kulturværftets 2. etage i husets østlige ende findes syv mødelokaler af varierende størrelse i et samlet møde- og konferencecenter. 

Centret har adgang til eget thekøkken og garderobe, og der findes desuden en åben møde niche og en møde foyer. Alle lokaler har store vinduespartier, der sørger for masser af dagslys. Der er adgang til mødelokalerne fra Arkaden via hovedtrappe og elevator. Fra foyeren i mødeområdet er der desuden via hovedtrappen direkte adgang til restaurantområdet på 1. etage samt Store Scene i stueetagen. 

Der er nær sammenhæng mellem møde- og  konference faciliteter og salene, der kan anvendes som foredrags- og mødesale i forbindelse med større arrangementer og konferencer.