Hundested Kro & Hotel

Foto: HORESTA
Overnatning
Hoteller
Er du til charmerende gammeldags kroferie, så er Hundested Kro & Hotel noget for dig. Hotellet ligger centralt placeret midt i byen med kun få minutters gang til strand og havn og er dermed en oplagt base til et weekend besøg i havnebyen Hundested. 
Adresse

Nørregade 10

3390 Hundested

Kontakt

E-mail:hundested.kro@c.dk

Telefon:+4547937538

Autentisk gammeldags kroferie, det karakteriserer Hundested Kro & Hotel.

Hundested Kro & Hotel ligger midt i Hundested helt tæt på Hundested havn, bymidten, stationen med togforbindelse til Hillerød og i gå afstand til både strand, kunst og kultur. Fra hotellet er det oplagt at opleve by og havn, men også en god base for oplevelser i hele Nordsjælland. 

Hotellet er indrettet i autentisk stil som i gamle dage. Personalet gør en dyd ud af at højne den personlige service overfor hver enkelt gæst, så der skabes et behageligt og mindeværdigt ophold, hvor alle føler sig velkommen og godt tilpas. 

Spis dig mæt i den gode mad

Hundested Kro & Hotel huser også en restaurant, som kan bespise både få men også store selskaber. Krostuen, der er direkte adgang til fra Nørregade, er meget autentisk med lavt til loftet og hygge ved bordene. I forlængelse af krostuen ligger Fadeburet, som er mere et værtshus, hvor der ofte er live musik, kold øl i hanen, og det er tilladt at ryge, da det er et såkaldt brunt værtshus.

I Fadeburet kan du få serveret dagens ret i rare og hyggelige omgivelser. Der er mulighed for blot at slå sig ned for et spil kort, billard, dart eller blot for at nyde musikken en skøn sommer aften i den tilhørende gårdhave. 

Facts om hotellet: 

Hundested Kro & Hotel blev etableret i 1879 og er siden blevet udvidet og renoveret gennem tiden. Der er 44 værelser, hvoraf de 8 befinder sig i hovedbygningen, og disse har balkon med udsigt over havnen og 12 værelser befinder sig i afdeling 2, som ligger i annekset ca. 100 meter fra selve kroen. Her får du store lyse dobbeltværelser med terrasse. Hundested Kro & Hotel har handicapadgang og det er velegnet for kørestolsbrugere. 

 

 

 

 
Adresse

Nørregade 10

3390 Hundested

Facilities

HORESTA

Small Danish Hotels

Dansk Kroferie

★★★

Dobbeltværelse: DKK 750 - 1500

Kapacitet: Senge (128)

Åbent hele året

Restaurant

Bar

Egen parkeringsplads

Elevator

Hund tilladt

Indendørs swimmingpool

Internetadgang

Mødefaciliteter

WiFi

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af
VisitNordsjælland