Die Dänische Riviera

Hundested Havn

Hundested Havn ligger mellem fjord og hav og lige midt i byens centrum. Hundested Havn byder på alle tiders mulighed for at nyde den skønne natur, og i den gamle fiskerihavn finder man en kultur-og oplevelseshavn. Om morgenen landes der fisk af de lokale fiskere og senere emmer der af stemning fra gallerier, spisesteder, glaspusteri, bryghus og en oplevelsesplatform, hvor der klappes fisk og fanges krabber.

Selve havnekontoret findes på første salen hos Egeværk midt på kulturkajen.

Gæstesejlere skal anløbe mellemhavn, lystbådehavn eller sydhavn. 
Yderhavn og godshavn må ikke benyttes.

Havnepenge pr. døgn:
0 - 8,99 m 150 kr.
9 - 11.99 m 175 kr.
12 - 14,99 m 195 kr.
15 m og derover 300 kr. 

Trailerrampe 100 kr. pr. dag

Autocamper     kr. 150,00 

 

Betalingskort til havneafgift, el-forbrug og baderum købes i kortautomat v/ havnekontoret eller i servicebygningen som ligger på vejen Ved Isefjorden. Havneafgift betales senest 30 min. efter ankomst. 
Betalingspligt begynder efter kl. 16:00. 


Åbningstider: Havnekontoret er åbent mandag til fredag mellem 8-12 og 14-15. Se efter flagstander ”HAVNEKONTOR” på midtermolen 

Betalingskortet købes i kortautomaten med dankort og andre kreditkort. Kontantbetaling henvises til havnekontoret, som har til huse på første salen af Egeværk.  

Betalingskortet bruges som adgangskort til toiletter, baderum og betaling af individuelt el-forbrug. Betalingskort returneres i kortautomat. Depositum (DKK 40,00) og resterende pengebeløb på kortet refunderes.