Gilleleje Havn

Foto: VisitNordsjælland
Aktiviteter
Lystbådehavne
Uanset om du kommer tidligt om morgenen eller først på aftenen, kan du være sikker på, at der altid er liv på Gilleleje Havn.
Adresse

Havnen 6

3250 Gilleleje

Den levende havn

Mågeskrig og bølgebrus, vind i håret, fiskekutternes traditionelle rolige lyd, lyden af børn der leger mellem garnerne eller på havnens legeplads og duften af frisk fisk – du er ikke i tvivl – du er på Gilleleje Havn.Sjællands største fiskerihavn med fiskeriauktion, isværk, filetfabrik, røgeri, fiskehandlere og fiskeeksport. Havnen en en stor arbejdsplads med mange ansatte til at servicere erhvervs- og lystfiskere samt lystsejlerne med bådeværft, maskinfabrik, skibsmaler, smed, kranservice og bedding, hvor der er ubegrænset adgang til at opleve fiskerne losse deres kuttere og ordne deres garn.

Masser af spisesteder
Bliver du sulten, byder havnen på mange indbydende restauranter med terrasse- og gårdmiljøer. Du kan også købe lækre friske fisk hos fiskehandlerne, enten små lækre retter til at spise på havnen eller til at tage med hjem og forberede.

Lystsejlere
Havnen er en erhvervshavn (fiskerihavn), men i sommer sæsonen kan pladsen benyttes som gæstehavn for lystsejlere når der er en ledig plads.
Faciliteterne er ikke alle beliggende på havnen, men i dens nærhed.
Møntvask i byen 200m. Sejlmager kan tilkaldes pr. telefon.
Nye toilet og badeforhold.

Åbningstider: 
Morgen 7.00 til 8.00 - Eftermiddag 16.30 til 17.30 - Aften (kun sæson) 20.00 til 22.00.

Vagttelefon døgnet rundt på: +45 40 16 66 63 - havnevagten.

Oplevelser for hele familien
Hele sommeren afvikles mange arrangementer på havnen som Sildens dag, Kunst i fileten, vild med vand og open air opera. Gilleleje Havn er en stor sanselig oplevelse af lyde, dufte, følelser, fornemmelser, vind og vejr, med en masse liv året rundt, der gør den til en unik perle, man har lyst til at besøge igen og igen.

 

Adresse

Havnen 6

3250 Gilleleje

Facilities

Indkøb

Sanitære faciliteter

Restaurant/Cafe

Legeplads

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland