Food Court i Naturlejren Auderød

Foto: VisitNordsjælland
Begivenheder
Begivenheder
I Naturlejren Auderød, ved Frederiksværk, har du nu mulighed for at besøge den nye food court på området samt den bugnende blomstermark og gå på opdagelse i de forladte kaserne. 
Adresse

Auderødvej 90

3300 Frederiksværk

Nu kan du nyde alt fra en skøn frokost i det grønne til en kold fadøl, mens børnene leger i halm labyrinten eller du kan plukke en skøn sommerbuket af de smukke markblomster. 

Ved den charmerende gule gård, i de naturskønne omgivelser lige ned til Arresø, ved siden af  pluk-selv blomsterne, finder du den nye food court med is fra Hansens Is, kaffe fra Nordhavn Coffee Roasters og kolde forfriskninger fra Royal. Derudover kan der købes kage samt varme retter lavet af økologiske råvarer.

Food Court vil være åben fra. 24. juli til 9. august. Alle dage kl. 10-20.00. Billetter kan købes på forhånd eller ved indgangen til kasernen. 

Har du lyst til at gå på opdagelse i den nedlagte gamle militær kaserne, har du rig mulighed for dette. Hele området er åben for offentligheden, det eneste du skal gøre er, at købe en billet ved indgangen. 

På de smukke blomstermarker, kan du også plukke din helt egen sommerbuket af vilde markblomster.

 

Adresse

Auderødvej 90

3300 Frederiksværk

Åbningstider

24 Jul 20 / 09 Aug 20

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag

10:00 - 20:00

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland