Café Torup set udefra haven af

Café Torup

Foto: Café Torup
Spisesteder
Cafeer
Den lille økologiske Café med den store bæredygtighed, midt i landsbyen Torup med Økosamfundet Dyssekilde som nabo. På menukortet er både noget til kødspiseren, vegetaren og veganeren. 
Adresse

Solen 1 A.

3390 Hundested

Kontakt

E-mail:kontakt@cafetorup.dk

Telefon:+4593923300

På Café Torup sættes gæsten i fokus når der dækkes op ved plankebordene.

Her laves maden fra bunden af og på tavlen med dagens menuer er der hver dag nye og spændende retter, både til vegetaren, kødspiseren og også til veganeren, hvis vi ved det på forhånd. Når vejret er godt dækkes der op i haven med udsigt til de smukke kornmarker i baggrunden. 

Nyd også kaffen og kagen

Den hjemmebagte kage samt rigtig god kaffe og te, kan også nydes i caféen. Vi køber 85% økologiske varer - samt så mange af dem lokalt, som overhovedet muligt, for at yde vores til kilometermad og bæredygtighed. Alle vores mejeriprodukter er økologiske. Velkommen til alle fra nær og fjern!

Benyt lejligheden til et besøg i den økologiske landsby

Som nabo er den Økologiske Landsby Dyssekilde lige rundt om hjørnet. Her kan du komme med på en spændende rundvisning hver lørdag i ulige uger i højsæsonen. Und dig selv et besøg i den lille økologiske butik Taraxacum, som også er nabo til Café Torup. her finder du alt hvad du skal bruge af økologiske varer og produkter. En sjov og spændende butik at besøge. 

 

Adresse

Solen 1 A.

3390 Hundested

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland