Bistro No. 3

Foto: VisitNordsjælland
Spisesteder
Restauranter
Adresse

Havnevej 3

3250 Gilleleje

Kontakt

E-mail:mail@bistrono3.dk

Telefon:48300403

På Gilleleje’s bedste sol hjørne – der hvor kanalen og vejen til havnen mødes ligger Bistro no 3 – Det Orange hus.

Her brænder alle for forretningen og håber at alle gæstenes ønsker og forhåbninger kan opfyldes.

Konceptet for Bistro no 3, er meget enkelt. Her er der fokus på et udvalg af lækre, klassiske retter, uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten, samt god vine til meget fornuftige priser og så selvfølgelig en service der er helt i top.

Åben hele året.
Velbekomme
Michael (køkkenchef), Peer og Michael .

Gilleleje er Sjællands nordligste punkt. En dejlig sommerby med en aktiv fiskeri havn, masser af special butikker og et væld af oplevelser hele året.

Et oplagt sted til en shopping tur

Gilleleje er en livlig turist-, handels- og fiskerby med Sjællands største fiskerihavn som sit naturlige centrum. I byen finder du unikke forretninger, der matcher enhver stil og pengepung. Her er mange dagligvarebutikker, men også et stort udvalg af fx inspirerende brugskunstforretninger, frisører, legetøjsforretninger samt mange tøjbutikker. Trænger du til et hvil, er der masser af hyggelige restauranter og cafeer. Handelsstandsforeningen sørger for at der gennem året bl.a. bliver arrangeret hyggelige torvemarkeder, kulturnat og musik.

Gilleleje, den mest kreative by i Danmark 2017.

I 2017 har Gilleleje været med i et opløb på 100 danske byer i konkurrencen om at blive Danmarks mest kreative by. D. 7. november blev det offentlig gjort at Gilleleje  har fået førstepladsen i finalen mellem 8 byer. 

Således har Gilleleje vundet to første pladser indenfor to år, idet byen i 2015 blev Danmarks bedste værtsskabs by. Gilleleje deltog i 2015 i en mysteryshopping undersøgelse, hvor både restauranter, butikker og turistinformation blev besøgt flere gange hen over sommeren. Dette resulterede i at byen blev nummer 1 ud af 32 byer i hele Danmark.

Adresse

Havnevej 3

3250 Gilleleje

Facilities

Udendørs servering

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland