Die Dänische Riviera

Bendix Copenhagen

Bendix Copenhagen ligger i den hyggelige 'smøge' på den rå og autentiske havn i Hundested. Smykker fra Bendix Copenhagen er udført i højeste kvalitet af eksklusive materialer og med fokus på spændende design. Som besøgende får du mere end unikke smykker at se på - nemlig en oplevelse!

 

Oplevelsen af den rå og autentiske atmosfære på Hundested Havn, og det elegante smykkedesign hos Bendix Copenhagen er helt unik. 

Du finder Bendix Copenhagen i det charmerende lille stræde - Kajgaden, butikken med eget værksted, kan opleves side om side med en række andre spændende og unikke butikker med kunsthåndværk. Bendix Copenhagen er et besøg værd hvis du leder efter gaven til dig selv, en anden, eller hvis du er ude at shoppe lidt med øjnene. 

Kvalitet, håndværk og design.

Ovenstående er nøgleord for Bendix Copenhagen. Hos Bendix er der entusiasme og fascination af materialer, håndværk og design som glædeligt deles, ej at forglemme den høje prioritering af service. Se Christina Bendix smykker og kollektioner

Christina Bendix har arbejdet i smykke branchen i 19 år, og blev uddannet som guldsmed i 2006. De mange års erfaring og øje for detalje kan opleves i butikken. Læs mere om mennesket bag det flotte håndværk her