( AFLYST) Hillerød Slotssø Byfest

Foto: VisitNordsjælland
Begivenheder
Begivenheder
Hillerød har som noget ret unikt i Danmark en slotssø med et slot, midt i byen. Så når der holdes byfest den sidste weekend i august, spiller aktiviteter på og ved Slotssøen naturligt en vis rolle.
Adresse

Torvet

3400 Hillerød

Forvent underholdende kaproning i historiske travaljebåde, børneløb omkring Slotssøen, stort madmarked for alle smagsløg og overbevisninger og masser af musik og familievenlig underholdning med bl.a. tivoli, børneloppemarked og kæmpesandkasse på Torvet.

Våd kappestrid i travaljer

Et af højdepunkterne er dyst i travaljeroning på Slotssøen. En travalje er en ret tung, åben arbejdsbåd, som indgik i udrustningen på orlogsskibe i 1700-1800-tallet. Virksomheder, foreninger, politiske partier og borgerhold ror om kap med hinanden i de smukke både om at vinde den prestigefyldte ”vandreåre” – og det er herlig underholdning for de heppende tilskuere på søbredden. Om aftenen er der stor travaljefest, hvor alle kan deltage.

Madmarked for alle smagsretninger

På Posen, byparken ned mod Slotssøen, er der stort Food Court, spækket med madboder, hvor du kan få stillet både sulten og nysgerrigheden med alt fra vegansk mad og indisk spicy food til hotdogs. Her er også salg af lokalt producerede økologiske råvarer, med smagsprøver.

Det’ også for børn

Byfesten er i høj grad også for børn. Hele søndagen er fyldt med hygge, sjov og oplevelser for børnefamilier. Der bliver børneløb rundt om Slotssøen i forskellige aldersgrupper, og de små kan få en ridetur med ponytrækning på Posen. På børneloppemarkedet på Torvet kan legetøj bytte ejer, og Ankers Tivoli sørger for en svingom i karussellen. Bliv underholdt af Mastodonterne og HipSomHap, og hils på den rare hospitalsklovn Victor.

Festen samler byen

Hele byen samles omkring bymidten, byparken Posen, gågaderne, SlotsArkaderne, Markedspladsen og ikke mindst Slotssøen, i de 3 dage, festen varer. 

Læs mere på www.hillerod.nu 

Overnatning i Hillerød

Får du brug for overnatning under Hillerød Slotssø Byfest er der heldigvis gode muligheder, hvad enten du foretrækker hotel, B&B, vandrerhjem eller camping. Læs mere her

Parkering i Hillerød

Midtbyen bliver tætpakket med begivenheder og aktiviteter -  så få hjælp til at finde parkeringsplads under byfesten her

Adresse

Torvet

3400 Hillerød

Åbningstider

28 Aug 20 / 30 Aug 20

FredagLørdagSøndag

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland