Glasskibe.dk

Kunst, kultur & events

Frederiksborg Slot

Oplevelser langs Den Danske Riviera

Livet ved Den Danske Riviera byder på mere end badeferie og afslapning. I baglandet kan man opleve smukke renæssanceslotte, klostre. Den smukkeste natur, der indbyder til vandre- eller cykelture, spændende museer med lokal og international kunst, et væld af oplevelser for børn; du kan klatre i trætoppe, klappe fisk, bygge sandslotte os meget mere.. Alt sammen langs Den Danske Riviera.

Restauranter, caféer & gårdbutikker

Foto: Daniel Overbeck

Kunst & kultur

Der er sprængfyldt med kunst og kultur langs Den Danske Riviera. Moderne arkitektur, kunst og design, internationalt teater og ikke mindst overdådige renæssanceslotte som fortæller Danmarkshistorie. Frederiksborg, Kronborg og Fredensborg slotte, er kulturhistoriske fyrtårne som tiltrækker turister fra hele verden. 

Tag på museumsbesøg

Tag på udstilling, gå på opdagelse, bliv klogere på fortiden eller oplev fremtiden. Der er mange spændende museer langs Den Danske Riviera.

Romantiske Slotte

En kongelig fornemmelse: I de romantiske slotte og haver langs den danske riviera kan du mærke kongernes historie og de historiske figurer som Shakespeare's Hamlet.

Top kulturelle attraktioner

Kunsthåndværk

Gallerier

Spændende begivenheder...også for børn...

Begivenheder

Nordsjælland har store events og farverige festivaler, men også masser af lokale markeder, udstillinger, koncerter og naturoplevelser. Få det samlede overblik over hvad der rører sig i lige nu.

Begivenheder for børn

Der er masser af oplevelser langs Den Danske Riviera for de yngste. Her er en samling af dem du slet ikke kommer uden om.