Hornbæk Plantage

Oplevelser langs vandet...

Strand i Nordsjælland

Livet langs Rivieraen

Fra cyklen er oplevelserne meget specielle. Naturen er tættere end nogensinde, og friheden er stor. Hvor skal du hen-og hvad vil du opleve? Udvalget er stort langs Den Danske Riviera.

Skønne strande

Den nordlige kyststrækning kalder vi også Den Danske Riviera. Her bydes på et væld af skønne strande. Nogle med blåt flag, andre er mere ugenerte og andre igen ligger midt i byen. Der er aldrig langt til en by, en seværdighed eller en restaurant.

Hyggeligt havnemiljø

De små, atmosfæriske havnebyer giver et indblik i de autentiske omgivelser hos de lokale fiskere og tilbyder maritim mad, forfriskende øl og ture ved havet.

Aktiv i din ferie ?

Bølgen bruser og havet suser – men under vandet er der fyldt med fisk, og bølger og vind er fantastisk til at surfe på. Kom og vær aktiv på vandet..eller i trætoppene eller på landjorden..Der er masser af muligheder langs Rivieraen.

Oplevelser i naturen

Den Danske Riviera er nydelse og velvære – og en vigtig del af det er og bliver naturen. Her er strande hvor solen kan slikke din krop, forfriskende skovsøer der giver et pust til livet, samt skove og naturområder der tager dig væk fra mængden og lader dig falde til ro mens du nyder blomst...

På cykel langs Den Danske Riviera

Strandene på den danske riviera, kun 30 minutter fra København, er blandt de bedste i Danmark.