Lynæs Surfcenter

Lynæs Surfcenter, ved Lynæs havn, har de bedste rammer for en fed dag på havet. Det enorme lavvandsområde, i den smukke Isefjord, gør det stort set umuligt at komme på dybt vand og drive til havs. Her kan du dyrke kite og windsurfing, ro kajak eller stand-up paddels.

Området er som skabt til undervisning, og der er udfordringer til alle. Der lægges vægt på, at det skal være sjovt, lærerigt, og en god oplevelse at deltage i kurserne.

Lynæs Surfcenter glæder sig til at få dig på vandet. Lynæs Surfcenter henvender sig til alle som trænger til en dag med nye udfordringer og garanterer, at du altid møder en uddannet og engageret instruktør.

Udstyret er altid i orden! Alle kurser og arrangementer tager start fra Baghaven “Lynæs Backyard”. Her findes den ultimative legeplads for vandhunde! med både toilet, bad, bordtennis, basket, grill og stor græsplæne lige ned til vandet! Du er altid velkommen til at kigge forbi, købe en is og sætte dig ud i solen og nyde udsigten og livet på stranden.

Shop & Udlejning.
Shoppen har gode priser på tøj, dragter, sko og gear og laver windsurfkurser og kitesurfkurser fra dag til dag. Shoppen udlejer windsurfudstyr, kajakker, stand-up paddels, mountainbikes og fiskestænger.

Kurser starter fra maj og kan booke på surfcenter.dk

Surfshoppen blevet lavet om til surf cafe og udlejning. Det vil sige at vi har begrænset os på gear, men at du til gengæld kan få:

Økologisk baristakaffe
Kugleis fra Hansens Ismejeri  
Hjemmelavede paninier
Øl, sodavand & juice

Vi har stadig masser kajakker, sups, windsurfere og kites i udlejningen!

 
 
 
 

 

Del denne side

Opdateret af:

VisitNordsjælland info@visitnordsjaelland.com
 

Kontakt

Adresse

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested

Telefon

+45 29877766

Fakta

  • Type

    • Kitesurfing

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 11.863995899
Latitude : 55.943160799