Hornbæk

Hornbæk er et sted for afslapning og aktivitet med familie og venner. Forestil dig en gåtur ned gennem plantagen, hvor skoven åbner sig mod den smukkeste kyst med sand, strand og vand - den strand alle kører efter.
Her kan du slappe af og lege med børnene. Det er balsam for krop og sjæl.

Bevæger du dig langs kysten møder du den gamle by, den lille charmerende havn med strandlegepladsen, byen oppe bagved med et bredt udbud af restauranter, butikker, kunsthåndværk og velvære.

En malerisk by

Dette maleriske sceneri tiltrak, ud over handelsfolk, også en del unge malere, som slog sig ned for sommeren. De indlogerede sig hos fiskerne og på kroen, og malede motiver fra stranden, Stokken – fiskernes samlingssted, smedjen m.m.

De første sommerhuse

I 1890´erne begyndte man at bygge nogle af Danmarks første sommerhuse i ”Den lille plantage” vest for havnen. I dag finder du nogle af Danmarks dyreste sommerhuse i Hornbæk, som hver sommer syder af liv og glæde.

Sommerunderholdning

På underholdningssiden var Hornbæk i mange år også kendt som stedet med de store revyer, bl.a. med Stig Lommer som direktør. Der er stadigvæk underholdning om sommeren med bl.a. Kræmmermarked, Kunst på Molen, Skt. Hansfest på stranden, Hornbæk Havnefest, jul i den gamle skurby, Kunst i Teltet, kirkekoncerter m.m.
Hold dig opdateret om begivenheder i Hornbæk.

Den hyggelige badeby

Hornbæk er stedet, hvor du kan få ro i sjælen og nyde de unikke naturomgivelser som stranden, plantagen, lyset, den friske luft, naturen og byvandringer. Snart vil du mærke og forstå, hvorfor de kendte kunstnere valgte netop Hornbæk som deres inspiration.
De lange solskinsdage og aftener på stranden mellem havet og havnen er noget særligt.

Den kilometerlange velholdte badestrand med finkornet sand, børnevenlige vanddybder, toiletter, kiosk og livreddere i højsæsonen er et stort aktiv for Hornbæk.

Del denne side

Opdateret af:

VisitNordsjælland info@visitnordsjaelland.com
 

Kontakt

Adresse

3100 Hornbæk

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 12.458536999
Latitude : 56.084962